Logoped i defektolog na novoj adresi.

Logoped i defektolog na novoj adresi.

Miće Popovića 27, Novi Sad

Dragi naši,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da se naš LogoVox centar od 1. februara seli na novu adresu: Miće Popovića 27, Novi Sad.

Sa željom da rastemo i napredujemo zajedno sa vama, naši logopedi i defektolozi se sele u novi, savremeno opremljeni prostor u kom će se realizacija naših logopedskih i defektoloških tretmana za decu i odrasle odvijati na još savremeniji i efikasniji način.

Želja nam je da dosadašnje usluge logopeda i defektologa podignemo na viši nivo. Kabineti logopeda su komforni i opremljeni tako da pruže prijatan osećaj i ugodnost tokom boravka u njima. Logoped će svoje tretmane sprovoditi koristeći nove materijale, opreme i tehniku koji su usmereni na postizanje što efikasnijih rezultata. Defektološka sala je opremljena novim spravama i materijalima kako bi defektolog dodatnu pažnju usmerio na razvoj grube i fine motorike kod dece kojoj su takve vežbe neophodne.

Centar je prilagođen i lako dostupan osobama sa ograničenim i otežanim mogućnostima kretanja, kao i osobama u kolicima. Za posetioce LogoVox centra obezbeđen je parking prostor.